Locul tău este aici!

  1. Cadrul și condițiile de utilizare

 

Site-ul www.celestresidence.ro este deţinut de Concept One Marketing & Sales SRL , având sediul social Bucuresti , numit în cele ce urmează www.celestresidence.ro sau „Societatea”. Site-ul www.celestresidence.ro este operat în conformitate cu prevederile acestor Termeni şi Condiţii, ce se completează cu prevederile legale aplicabile.

Atenție: Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă recomandăm să nu utilizați site-ul www.celestresidence.ro

  1. Proprietate intelectuala

Concept One Marketing & Sales SRL deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului, precum și asupra logo-ului, textelor, imaginilor, video-urile, bazei de date, software-ului, sub incidența legii naționale și internaționale privind proprietatea intelectuală.Atfel, fără permsiunea scrisă prealabilă a www.celestresidence.ro, utilizatorii sau terții nu pot copia, adapta, publica sau reproduce parțial sau total nicio informație ce se regăsește pe site-ul www.celestresidence.ro

  1. Prevederi privind datele cu caracter personal

In calitate de Operator de date cu caracter personal, Concept One Marketing & Sales SRL isi asuma angajamentul de a respecta datele dvs. cu caracter personal si de a se conforma prevederilor legale aplicabile privind protectia acestora, in special prevederilor Regulamentului European 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor sau GDPR).

Pentru detalii complete, consultati Politica de confidentialitate.

Modificări ale website-ului, software-ului şi ale serviciilor

Concept One Marketing & Sales SRL îşi rezervă dreptul de a:

  • modifica sau şterge (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fără a anunţa, nefiind responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.
  • modifica, şterge sau întrerupe orice software, serviciu sau promoţie în orice moment, fără a anunţa, nefiind responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.
  • modifica sau întrerupe orice campanie promoţionala derulata online, nefiind responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.
  1. Limitarea răspunderii privind funcționarea site-ului

Concept One Marketing & Sales SRL. nu garanteaza disponibilitatea continuă a site-ului www.celestresidence.ro. si/sau funcționarea sa permanentă în parametri tehnici optimi.

Pe site-ul www.celestresidence.ro pot exista link-uri către alte site-uri ce nu sunt detinute de Concept One Marketing & Sales SRL. Aceste linkuri au scopul de a oferi informații adiționale, însă Concept One Marketing & Sales SRL nu răspunde pentru conținutul acestora, pentru politica lor de confidențialitate sau securitatea datelor dumneavoastră atunci când accesați oricare dintre aceste link-uri.

  1. Încălcarea termenilor și condițiilor

Utilizatorii iau la cunoștință că orice încălcare a termenilor și condițiilor va fi sancționată conform legislației în vigoare.

  1. Suspendarea sau oprirea permanentă a serviciilor

Utilizatorii au obligația de a respecta termenii și condițiile menționate în prezentul document, nerespectarea acestora atrăgând sancțiunea suspendării sau anulării dreptului de a utiliza site-ul www.celestresidence.ro, fără repararea unui eventual prejudiciu al utilizatorului. Concept One Marketing & Sales SRL are dreptul de a cere despăgubiri pentru pierderile cauzate de nerespectarea prezentului document.

  1. Legea aplicabilă

Prezentul document are natura juridică a unui contract la distanță încheiat între dumneavoastră în calitate de utilizator și Concept One Marketing & Sales SRL și intră sub incidența legii române în vigoare.8. Instanța competentă.Orice litigiu în care este implicat Concept One Marketing & Sales SRL va fi solutionat de către instanțele judecătorești române competente de la sediul sau.